Direct la continutul paginii »

Ama Security SRLIn supravegherea video la nivel de oras sau cartier sunt implicate distante mari intre locatiile vizualizate de camere si dispecerat, motiv pentru care exista 2 solutii optime pentru transmisia imaginilor: camere IP cu transmiterea imaginilor prin radio utilizand frecventa libera 5.7GHz sau realizarea unei retele de fibra optica.

Produsul este un sistem GPS flexibil adaptabil fiecarei afaceri, vandut pe principiul plateste doar ce folosesti. Sistemele sunt echipate complet dar in varianta de baza se ofera doar informatii de localizare gps. supraveghere video, alarme si accesorii auto.

Toate aceste optiuni pot fi achizitionate ulterior in functie de eventualele necesitati ce pot aparea in activitatea unei societati.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ama Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ama Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ama Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.