Direct la continutul paginii »

Bridges Training & Consulting SRLIntelihome este un brand al companiei Bridges T&C, companie care are ca obiect de activitate dezvoltarea de sisteme de casa inteligenta incluzant sisteme de securitate, controlul de la distanta climatizarii, luminilor, sistemelor audio-video.

Gateway Wireless Home Control, Home control over internet. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Modul bluetooth Blue Power, Blue Power BPM-S3 este un modul Bluetooth cu ajutorul caruia poti controla de la distanta iluminatul sau alte tipuri de consumatori electrici.

Mai mult, poate fi folosit ca senzor de temperatura wirelesss, are functie de termostat pentru controlul incalzirii sau ventilatiei.

I se poate atasa un senzor extern ( vibratie, miscare, etc) si poate fi o parte a sistemului de securitate. Pentru astfel de aplicatii poate gestiona o baterie externa pentru back-up. Pentru controlul la distanta poti folosi un telefon cu Android ( vezi "Blue Light" la sectiunea Software ) sau alte echipamente cu Bluetooth cum ar fi un PC cu Linux sau Windows.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bridges Training & Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bridges Training & Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bridges Training & Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.819