Direct la continutul paginii »

Curs Manager Proiect

                  

Site-ul Curs Manager Proiect are urmatoarea prezentare:
Curs manager proiect pentru Fonduri Structurale.Curs manager proiect autorizat.Activitati de consiliere, informare si educare a cetatenilor in spiritul democratiei, participarea la viata publica.Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: primaria roman propunere strangere fonduri; proiecte initiate de ong; curs manager de proiect pret; cursuri manageri proiect; ong-uri cursuri manageri ; cursuri manageri la ong-uri;

Viziteaza site-ul »

Imagine site


Curs Manager Proiect
   Ai un site? Inscrie-l acum!

 • Inscrierea este GRATUITA!
 • Poti sa adaugi oricate
  site-uri doresti.
 • Adaugarea este rapida.

Resurse similare - Curs Manager Proiect:

 1. Speranta - tribuna membrilor de sindicat
  Reprezintă tribuna membrilor de sindicat de la SLTC Speranta din cadrul RATB.
 2. Federatia Romana de Aikido Yoshinkan
  Coordoneaza activitatea cluburilor de Aikido Yoshinkan din Romania. Atitidine, prestanta, armonie. Arte martiale de inalta tinuta!
 3. Locuri de munca Piatra Neamt
  Asociatia ADL-PROGRES, ca organizatie neguvernamentala, a fost infiintata in scopul de a initia, organiza si realiza activitati care sa stimuleze dezvoltarea comunitara si a grupurilor aflate in situatie dificila sau in nevoi deosebite.
 4. Crucea Rosie Romana filiala Bacau
  Site pentru minte, inima si suflet: prim ajutor calificat(paramedical), transport pacienti cu ambulanta, ingrijiri socio-medicale la domiciliu, cursuri de prim ajutor si de calificare profesionala pentru: infirmiera, baby-sitter, ingrijitori ...
 5. Fundatia Nane - Centru asistenta copii cu dizabilitati
  Fundatia Nane - Centru asistenta si recreere pentru copii cu dizabilitati, organizatie negurvernamentala care ofera integrare sociala copiilor cu dizabilitati.
 6. Cursuri reiki
  Maestru Reiki Bogdan Prosperio sustine cursuri Reiki pentru toate gradele, Cursuri Reiki Traditional Usui Tibetan. Se ofera Metoda prin care puteti receptiona Energia Universala, in plus se ofera metode de protectie energetica. Cursurile se ...
 7. Organizatii nonguvernamentale
  Organizatii nonguvernamentale, ong-uri, social, educatie, educatii invatamant mediu, caritate, ajutor donatii, proiecte campanii, voluntariat, strangere de fonduri, solidaritate.
 8. Rasa holstein
  Asociatia Holstein-Ro se adreseaza tuturor persoanelor fizice si organizatiilor care au interes in dezvoltarea rasei Holstein-Friza.
 9. Asprop
  Gestiune automata a asociatiilor de proprietari