Direct la continutul paginii »

Locuri de munca Piatra Neamt

                  

Site-ul Locuri de munca Piatra Neamt are urmatoarea prezentare:
Asociatia ADL-PROGRES, ca organizatie neguvernamentala, a fost infiintata in scopul de a initia, organiza si realiza activitati care sa stimuleze dezvoltarea comunitara si a grupurilor aflate in situatie dificila sau in nevoi deosebite.

Informatii relevante despre aceasta resursa: Asociația ADL Progres – Dumbrava Roșie | Asociatia pentru Dezvoltare Locala – ADL Progres -Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: asociatie, ong, forum, blog; cursuri crucea rosie piatra neamt; locuri de munca piatra neamnt; www.asociatii si voluntariat piatra neamt; asociatia adl progres; asociatia adl-progres; www.asociatii onlus.ro.piatra neamt.ro; locuri de munca in piatra neamt; locuri munca piatra neamt; cursuri de calificare piatra neamnt; locuri de munca piatra neamt; www.adl progres neamt; angajari in ONG uri in neamt; ong-uri piatra neamt; ong piatra neamt;

Viziteaza site-ul »

Imagine site


Locuri de munca Piatra Neamt
   Ai un site? Inscrie-l acum!

 • Inscrierea este GRATUITA!
 • Poti sa adaugi oricate
  site-uri doresti.
 • Adaugarea este rapida.

Resurse similare - Locuri de munca Piatra Neamt:

 1. Crucea Rosie Romana filiala Bacau
  Site pentru minte, inima si suflet: prim ajutor calificat(paramedical), transport pacienti cu ambulanta, ingrijiri socio-medicale la domiciliu, cursuri de prim ajutor si de calificare profesionala pentru: infirmiera, baby-sitter, ingrijitori ...
 2. Fundatia Nane - Centru asistenta copii cu dizabilitati
  Fundatia Nane - Centru asistenta si recreere pentru copii cu dizabilitati, organizatie negurvernamentala care ofera integrare sociala copiilor cu dizabilitati.
 3. Cursuri reiki
  Maestru Reiki Bogdan Prosperio sustine cursuri Reiki pentru toate gradele, Cursuri Reiki Traditional Usui Tibetan. Se ofera Metoda prin care puteti receptiona Energia Universala, in plus se ofera metode de protectie energetica. Cursurile se ...
 4. Organizatii nonguvernamentale
  Organizatii nonguvernamentale, ong-uri, social, educatie, educatii invatamant mediu, caritate, ajutor donatii, proiecte campanii, voluntariat, strangere de fonduri, solidaritate.
 5. Rasa holstein
  Asociatia Holstein-Ro se adreseaza tuturor persoanelor fizice si organizatiilor care au interes in dezvoltarea rasei Holstein-Friza.
 6. Asprop
  Gestiune automata a asociatiilor de proprietari
 7. Asociatia Arhetip Cultural
  Asociatia Arhetip Cultural are ca scop ajutorarea categoriilor sociale defavorizate, tinerilor cu potential artistic, a orfanilor, a copiilor strazii si a batranilor prin promovarea si organizarea de programe culturale si manifestari artistice.
 8. Asociatia tinerilor antreprenori din Romania
  Asociaþia tinerilor antreprenori din România (ATAR) este o organizatie non-guvernamentalã care a luat fiintã la initiativa mai multor tineri din întreaga tarã care si-au dat seama cã tinerii responsabili si dornici sã urmeze o carierã ...
 9. Asociatia pentru Tineret Crinsong
  In site-ul Asociatiei pentru Tineret Crinsong sunt prezentate proiectele si programele care vin in sprijinul educatiei copiilor prescolari, dar si informatii utile despre sistemul 2%, legislatia ONG, stiri ONG, sponsorizari, voluntariat etc.