Direct la continutul paginii »

Crucea Rosie Romana filiala Bacau

                  

Site-ul Crucea Rosie Romana filiala Bacau are urmatoarea prezentare:
Site pentru minte, inima si suflet: prim ajutor calificat(paramedical), transport pacienti cu ambulanta, ingrijiri socio-medicale la domiciliu, cursuri de prim ajutor si de calificare profesionala pentru: infirmiera, baby-sitter, ingrijitori batrini/bolnavi, centru de voluntariat, programe tineret.

Informatii relevante despre aceasta resursa: Crucea Roşie Bacău | Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, Filiala Bacau -Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: asociatie, ong, forum, blog; asociatia din suflet pentru suflet bacau; crucea rosie romana filiala bacau; crucea rosie bacau "crucea rosie romana filiala bacau"; crucea rosie; ambulanta crucii rosii; asociatia inima si suflet bacau; crucea rosie romana; bacau ong copii cu dizabilitati; crucea rosie bacau romania;

Viziteaza site-ul »

Imagine site


Crucea Rosie Romana filiala Bacau
   Ai un site? Inscrie-l acum!

 • Inscrierea este GRATUITA!
 • Poti sa adaugi oricate
  site-uri doresti.
 • Adaugarea este rapida.

Resurse similare - Crucea Rosie Romana filiala Bacau:

 1. Fundatia Nane - Centru asistenta copii cu dizabilitati
  Fundatia Nane - Centru asistenta si recreere pentru copii cu dizabilitati, organizatie negurvernamentala care ofera integrare sociala copiilor cu dizabilitati.
 2. Cursuri reiki
  Maestru Reiki Bogdan Prosperio sustine cursuri Reiki pentru toate gradele, Cursuri Reiki Traditional Usui Tibetan. Se ofera Metoda prin care puteti receptiona Energia Universala, in plus se ofera metode de protectie energetica. Cursurile se ...
 3. Organizatii nonguvernamentale
  Organizatii nonguvernamentale, ong-uri, social, educatie, educatii invatamant mediu, caritate, ajutor donatii, proiecte campanii, voluntariat, strangere de fonduri, solidaritate.
 4. Rasa holstein
  Asociatia Holstein-Ro se adreseaza tuturor persoanelor fizice si organizatiilor care au interes in dezvoltarea rasei Holstein-Friza.
 5. Asprop
  Gestiune automata a asociatiilor de proprietari
 6. Asociatia Arhetip Cultural
  Asociatia Arhetip Cultural are ca scop ajutorarea categoriilor sociale defavorizate, tinerilor cu potential artistic, a orfanilor, a copiilor strazii si a batranilor prin promovarea si organizarea de programe culturale si manifestari artistice.
 7. Asociatia tinerilor antreprenori din Romania
  Asociaþia tinerilor antreprenori din România (ATAR) este o organizatie non-guvernamentalã care a luat fiintã la initiativa mai multor tineri din întreaga tarã care si-au dat seama cã tinerii responsabili si dornici sã urmeze o carierã ...
 8. Asociatia pentru Tineret Crinsong
  In site-ul Asociatiei pentru Tineret Crinsong sunt prezentate proiectele si programele care vin in sprijinul educatiei copiilor prescolari, dar si informatii utile despre sistemul 2%, legislatia ONG, stiri ONG, sponsorizari, voluntariat etc.
 9. Afterschool Doua Fetite
  Oferim ajutor la teme, avem program de afterschool, facem meditatii la romana, matematica, engleza si geografie, organizam cercuri de dans, arta teatrala, ateliere de pictura, de fotografie, cursuri de indemanari practice, petreceri si evenimente ...