Direct la continutul paginii »

Hansgrohe-sistem de dus Raindance Select cu termostatGalerie foto

Sistem de dus Raindance Select E, cu baterie cu termostat.
Detalii pe site-ul firmei, marmit.ro.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Marmit Concept SRLObiectul activitatii il constituie comercializarea obiectelor sanitare necesare amenajarii bailor, de la vase wc , bideuri,lavoare portelan, cazi din acril sau fibra, cabine de dus, mobilier de baie,baterii. Ne concentram in special pe importul si comercializarea lavoarelor-peste 30 model si a cazilor-15 modele din compozit de marmura, care pot fi executate pe culoarea dorita de client, a mobilierului de baie din mdf vopsit in 3 straturi, cu lavoar din compozit, modele curbate sau drepte.In ...

21
 1. Baterie baie cu termostat Grohe


  Baterie baie cu termostat Grohe - Baterie Grohe de cada sau dus cu termostat. Calitate germana, garantie 5 ani

 2. Baterie cada stativa pe picioare Nobless oval


  Baterie cada stativa pe picioare Nobless oval - Baterie de cada stativa pe podea, cu doua picioare. Import Cehia, garantie 5 ani.

 3. Baterie cada stativa pe podea Edge


  Baterie cada stativa pe podea Edge - Baterie cada Edge cu montaj in pardosea. Garantie 5 ani, import Cehia.

 4. Cada de baie Glamour din compozit marmura


  Cada de baie Glamour din compozit marmura - Cada de baie Glamour din compozit, masiva, rezistenta, dintr-o bucata, model freestanding. Dimensiuni 160 x 68 cm. Transport gratuit la plata anticipata.

 5. Cap de dus rotund din otel inoxidabil


  Cap de dus rotund din otel inoxidabil - Cap de dus rotund din otel inoxidabil. Duze anticalcar, articulatie pentru mobilitate. Detalii - click pe imagine.

 6. Cada baie rotunda pe colt Imogene


  Cada baie rotunda pe colt Imogene - Cada de baie rotunda Imogene, diametru 160 cm, pentru zidit sau incastrat. Se poate amplasa pe colt. Solida, cca 2 cm grosime, 145 kg, picioare metalice incluse din fabrica. Se poate executa pe culoarea dorita sau cu textura.

Vezi Hansgrohe-sistem de dus Raindance Select cu termostat in catalogul online de produse al Marmit Concept SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Marmit Concept SRL