Direct la continutul paginii »

TotalSoft SATotalSoft este una dintre cele mai importante case de software din România, cu o experienţă şi o reputaţie ireproşabilă pe piaţa IT&C românească şi regională.

TotalSoft are headquarter-ul în România, subsidiare în Austria, Grecia, Bulgaria, Serbia şi Qatar şi o strategie de extindere a prezenţei internaţionale prin deschiderea unor subsidiare şi în Europa de Vest.

Conform Ministerului de Finanţe, în anii 2009 şi 2010, TotalSoft a fost una dintre cele mai profitabile companii de IT din România.

Portofoliul de clienţi depăşeşte 1.500 de companii, aflate în Europa, USA, Orientul Mijlociu şi Africa, care au contribuit la obţinerea unei expertize de necontestat în furnizarea de solutii B2B.

Suita proprie de soluţii software, Charisma Business Suite, este completată de serviciile de întreţinere şi mentenanţă hardware, soluţii de comunicaţii,  sisteme de acces pontaj şi acces-control video. 

La nivel regional, TotalSoft este formatorul şi principalul promotor al profesiei de project manager, pregătind deja peste 5.000 de specialişti certificaţi internaţional.

TotalSoft are parteneriate stategice cu principalii furnizori de tehnologie, deţinând statut de: Microsoft Gold Certified Partner, Oracle Gold Partner, IBM Business Partner, Lumesse Partner, Tableau Software Partner.

Acollada, membru TotalSoft, adreseaza piata cu soluții de dezvoltare de software la cerere, aplicații web și soluții pentru dispozitive mobile in domenii precum Servicii, Telecom, Utilități și Sectorul Public.

Cu o echipă de 150 de dezvoltatori, Acollada vizeza atragerea unor proiecte majore de outsourcing din  piața internațională, zona în care a livrat până acum peste 300 de proiecte off-shore, în 27 de țări. Mai multe informatii la acollada.com

Soluţiile oferite de TotalSoft se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, compania fiind certificata ISO 9001:2001,  ISO 14001, ISO 18001, ISO 27001.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale TotalSoft SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre TotalSoft SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii TotalSoft SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.