Direct la continutul paginii »

Total Diagnostic Center SRLArhitect Aparat ce efectueaza analize medicale de laborator pentru departamentul de IMUNOLOGIE
Immulite Aparat ce efectueaza analize medicale de laborator pentru departamentul de IMUNOLOGIE


Misiunea noastra este de a oferi servicii care sa raspunda la cele mai exigente cerinte medicale de profesionalism, siguranta si confort. In opinia noastra medicina moderna presupune si o schimbare a mentalitatii pacientilor despre propria sanatate, o schimbare a atitudinii in relatia medic-pacient si realizarea unui climat propice comunicarii permanente in beneficiul pacientilor.


Integrarea deplina a centrului medical Total Diagnostic in sistemul asigurarilor de sanatate existent in Romania ne permite sa oferim clientilor/ pacientilor toate facilitatile aferente statutului de contribuabil la Fondul Asigurarilor Sociale de Sanatate.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Total Diagnostic Center SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Total Diagnostic Center SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Total Diagnostic Center SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.665