Direct la continutul paginii »

Stoma Dent Non Stop SRLChirurgie orala
Presupune tratarea afectinuilor acute si cronice de cauza dentara. Include extractii dentare, odontectomii de dinti inclusi, regularizari de creasta alveolara in vederea tratamentelor protetice.


Cosmetica dentara
Oricine isi doreste o dantura perfecta ca aspect si functionalitate, iar cabinetul nostru ofera solutia optima pentru fiecare pacient in parte. Se pot efectua fluorizari, albiri de dinti, periaje profesionale, detartraje.


Stomadent NonStop SRL este atat un cabinet stomatologic dotat cu aparatura multifunctionala cu personal specializat pentru tratarea si efectuarea de interventii complexe cat si un cabinet dentar ultramodern ce functioneza cu ultimile tehnologii aparute in Romania.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Stoma Dent Non Stop SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Stoma Dent Non Stop SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Stoma Dent Non Stop SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

29.986