Direct la continutul paginii »

Sofimat SRLLocatiile in care a fost dezvoltat Sofimat – Logistic Park sunt preferate de o serie de investitori cu marci de renume international: Ina Schaeffer, Autoliv, Losan, Flenco East Europe, Vectra (constructor de drumuri si poduri), JF. Furnir, Holver.

Prin pozitionarea in centrul Romaniei, orasul Brasov, amplasamentul Sofimat – Logistic Parc este privilegiat din punct de vedere comercial, logistic si cultural fiind preferat de investitorii cunoscatori in implementarea si dezvoltarea afacerilor de success in Europa de Est.


Investitiile realizate si permanenta preocupare pentru satisfactia totala a clientilor nostrii au facut ca cifra de afaceri a Sofimat sa fie in permanenta pe un trend ascendent. Acest lucru este recunoscut si certificat si de Camera de Industrie Brasov prin diplomele acordate cu ocazia intocmirii topurilor anuale ale firmelor pe domenii de activitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sofimat SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sofimat SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sofimat SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.176