Direct la continutul paginii »

SKP Impex SRLSKP asigura logistica necesara bunei desfasurari a acestei afaceri pornind de la aprovizionarea clientilor cat si demararea unei afaceri sigure prin punerea la dispozitie de catre noi a intregului personal de conducere executiva pentru consultanta, ca dumneavoastra sa aveti siguranta in reusita acestei afaceri.
session consulting

Sistemul de vanzari pe care noi vi-l punem la dispozitie, modul de optimizare a costurilor asigura reusita dumneavoastra in afacerii pe termen lung. Avand in vedere dificultatea in aprovizionare a clientilor nostrii privind transportul marfurilor, firma noastra asigura si transportul auto cu companii germane specializate in asemenea tip de afacere.

SKP are o experienta indelungata in domeniul reciclarii materialelor textile. Societatea noastra asigura aprovizionarea clientilor nostrii organizati intr-o retea pe teritoriul Romaniei cu imbracaminte si incaltaminte second hand colectie de strada si container.

Firma noastra vinde anual in jur de 4000 tone de imbracaminte si incaltaminte second hand colecta originala.

Suntem in permanenta cautare de clienti care sa asigure la randul lor aprovizionarea zonala a micilor comercianti de imbracaminte si incaltaminte second hand , scopul nostru fiind acela de a avea o piata cat mai mare si mai diversificata.

Experienta indelungata a grupului nostru face ca produsele noastre sa se situeze in topul preferintelor clientilor nostri, la aceasta contribuind si urmarirea minutioasa a evolutiei produselor pe piata interna si externa cit si folosirea unui personal specializat de prim rang.

Experienta noastra in incarcarea marfurilor , expedierea lor si documentele necesare asigura clientilor nostrii receptionarea marfurilor in cele mai bune conditii. Marfurile sunt asigurate total de la incarcare si de asemenea sunt insotite de certificate de dezinfectie si calitate.
SKP Impex SRL
240273 Centrul de Afaceri Flandra, Ramnicu ValceaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SKP Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro

...

33.712