Direct la continutul paginii »

Sitech SRLS.C. SITECH S.R.L. Bacau este specializata in comercializarea de aparatura si tablouri electrice. Putem oferi solutii referitoare la proiectarea si echiparea tablourilor electrice, automatizare industriala.

Ofertam aparatura electrica pentru instalatii, actionari electrice, scule, conectica si accesorii pentru tablouri electrice. Suntem distribuitori autorizati pentru produse de renume pe plan mondial in domeniul aparaturii si tablourilor electrice.

Suntem o echipa dinamica si eficienta; activitatea noastra are la baza experienta solida in domeniul nostru de activitate si preocuparea constanta pentru satisfacerea cerintelor clientilor nostri. Furnizam echipamente si solutii in timp util, facem eforturi permanente pentru a stabili metode de eficientizare a activitatii si a unei retele de aprovizionare bine pusa la punct.

Focalizarea pe gasirea si furnizarea de solutii adecvate nevoilor reale ale clientilor sunt lucruri care ne diferentiaza de concurenta. Suntem constienti de faptul ca succesul nostru se datoreaza in primul rând clientilor nostri, precum si partenerilor nostri ai caror distribuitori autorizati suntem.


SC Sitech SRL
Str. Al.Tolstoi nr. 41 B, Bacau, 6000293, jud. BacauContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sitech SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro

...

25.601