Direct la continutul paginii »

Sim Tur SRL

Companie recomandata de e-oferta.ro
  • Produse excelente
  • Servicii de exceptie
  • Cele mai bune preturi

Buzau,

judeţul

BZ

28.201

Pensiunea Casa Matei este recomandată în primul rând pentru odihnă, igienă și hrana sănătoasă. Toate camerele de la Casa Matei au grupuri sanitare individuale. Râul și Valea Buzăului precum și regiunea localităţii Berca şi împrejurimile nu sunt poluate industrial sau fonic.

Am reușit să transformăm deviza-slogan a pensiunii : „ospitalitate și rafinament", intr-o marcă de calitate și prestigiu. Pentru oaspeții noștri fideli, fiecare vizita nouă la pensiunea noastră va fi, cu siguranță, o surpriză plăcută.

Am deschis Pensiunea Casa Matei în anul 2007, la data de 1 ianuarie, exact în ziua în care România devenea membră a Uniunii Europene. Am vrut ca prin gestul nostru să ne asumăm o responsabilitate în fața oaspeților pensiunii dar și în fața propriilor angajați, că vom asigura standardele de calitate care caracterizează turismul european civilizat.Firma Sim Tur SRL, nu are momentan produse publicate pe site. Adaugarea de produse in catalogul de afaceri e-oferta.ro este gratuita si dureaza doar cateva minute.

Contacteaza compania Sim Tur SRL

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Sim Tur SRL