Direct la continutul paginii »

Romcarbon SA

Thinking forward !

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

Buzau,

judeţul

BZ

39.868

Romcarbon - un brand cunoscut pe piata romaneasca si europeana  in domeniul prelucrarii maselor plastice.  Cu o traditie de peste 50 de ani in prelucrarea polietilenei, polipropilenei, pvc-ului, polistirenului, dar si a productiei filtrelor si materialelor de protectie, activitatea Romcarbon se desfasoara astazi in sapte centre de profit, in portofoliul nostru se regasidu-se peste 2000 de tipo-dimensiuni.

POLIETILENA

In centrul de prelucrare a polietilenei imbinam traditia cu inovatia din domeniu. Liniile tehnologice realizeaza zilnic o mare varietate de produse: folie transparenta sau color, cu diverse utilizari (pentru agricultura, pentru constructii, uz general, termo-contractibila).  Aceste folii pot fi aditivate cu stabilizatori UV, anti-condens, anti-statizanti, coloranti sau in functie de cerinte. Produsele pot fi realizate intr-o mare gama dimensionala sau varietati constructive:  in forma pliata sau nu, cu perforatii, cu clapeta, conform solicitarilor. Producem de asemenea saci subtiri sau grosi, simpli sau imprimati, cu pana la sase culori, pungi, huse si sacose din polietilena.


POLISTIREN EXPANDAT

O mare pondere in vanzarile Romcarbon o au produsele din polistiren expandat: caserole de diverse dimensiuni, forme si culori, clasice, absorbante sau caserole cu capac, preferate de consumatori, datorita proprietatilor de izolator termic, necesare pentru transportarea alimentelor calde catre utilizatorul final. Acest centru de profit a fost infiintat in 2003, raspunzand astfel solicitarilor venite din industria alimentara de a pune pe piata ambalaje sigure, moderne, ieftine. Adaptandu-ne permanent cerintelor pietei, am investit in acest sector mai bine de 2,5 milioane de euro pentru a achizitiona tehnologie si echipamente moderne, performante,
de ultima generatie, ceea ce ne-a permis cresterea capacitatii de productie si diminuarea costurilor.
In anul 2006, acest sector si-a extins activitatea si a facut investitii importante pentru fabricarea placilor si rolelor de polistiren extrudat, destinate izolarii pardoselilor.

POLIPROPILENA

Romcarbon se afla pe lista marilor unitati industriale din Romania si din Europa care prelucreaza polipropilena. In portofoliul nostru de produse exista o mare varietate de saci, tesuti din fire de polipropilena, denumiti generic saci de rafie, un ambalaj economic si accesibil, folosit atat in industria chimica, alimentara, cat si in agricultura, pentru ambalarea produselor alimentare si nealimentare.
Aici se produc saci din polipropilena, simpli sau imprimati, laminati si nelaminati, saci cu valva, saci dublati cu polietilena, precum si banda de polipropilena pentru balotare, care in unele aplicatii, datorita calitatilor sale, inlocuieste cu succes banda metalica.

FILTRE AUTO

La Romcarbon se produc filtre de mai bine de 50 de ani- filtre de aer, de ulei sau de combustibil pentru mai multe marci de autoturisme si autocamioane produse in tara sau venite din import. De asemenea, de pe liniile de fabricatie din acest sector, ies filtre si sisteme de filtrare pentru diverse tipuri de echipamente si utilaje industriale, de gaze, de compresoare, de aspiratoare sau echipamente de de filtrare destinate sectorului agricol. In total, peste 1000 de tipodimensiuni. Avand in vedere dotarea tehnica si calificarea muncitorilor si inginerilor nostri, putem sa diversificam gama de produse si sa ne adaptam la cerintele pietei.


MATERIALE PROTECTIE

Atunci cand spui echipamente de protectie a cailor respiratorii sau carbune activ, granulat sau pulbere, spui  Romcarbon Buzau, pentru ca societatea noastra este unic producator in Romania pentru aceste categorii de produse.  Mastile si semi-mastile impotriva gazelor toxice, pentru uz industrial, mastile contra gazelor, pentru uz militar si pentru apararea civila, masti izolante, masti de autosalvare pentru mineri, cartuse filtrante impotriva diferitelor noxe sau cartuse de regenerare - toate poarta sigla firmei noastre.

COMPOUNDURI SI MATERII PRIME REGENERATE

Cu o investitie in valoare de 8,6 milioane de euro, acest sector permite realizarea a doua categorii de produse.
Prima categorie este cea a Compound-urilor plastice, pe bază de polimeri virgini, precum polipropilena, poliamida 6, poliamida 6-6, policarbonat, sau pe bază de polimeri regenerați: polipropilena, polistiren, ABS. 

Tehnologia de ultima generatie confera flexibilitate, ceea ce ne permite sa ranforsam materiile prime de baza cu o gama larga de alte materiale precum: filler mineral, cu fibra de sticla, bile de sticla, ignifuganti, aditivi, elastomeri, sau stabilizatori UV, realizand astfel produse cu aplicatii in industria auto sau domenii precum construcţii, ambalaje, produse electronice si electrocasnice sau jucării.
A doua categorie de produse o reprezinta materiile prime regenerate - o alternativa competitiva si durabila pentru materialele plastice virgine.

CERTIFICARI

Dispunem de un laborator complet echipat, ceea ce ceea ce ne permite sa verificam calitatea produselor atat in faza finala, cat si in faze intermediare, si ne oferă garanţia ca livram clienţilor produse conform caracteristicilor solicitate.

Sistemul de Management al Calitatii implementat in ROMCARBON S.A. este certificat de cele mai importante organisme pe plan national si international

Mentinem certificarea Sistemul de Management Integrat calitate si mediu, in conformitate cu standardele ISO 9001:2008 si ISO 14001: 2004. Pentru proiectarea si fabricatia de materiale de protectia cailor respiratorii, sistemul de management este certificat si in conformitate cu standardul OHSAS 18001:2007.

Ambalajele din PE, PS si PP destinate ambalarii produselor alimentare, produse de ROMCARBON S.A. , se aliniaza cerintelor de reglementare nationale si UE in domeniu, compatibilitatea cu produsele alimentare fiind atestata de rezultatele obtinute in laboratoare acreditate. Mai mult decat atat, pentru sacii PP suntem certificati de catre LABORDATA-Germania cu privire la transportul substantelor periculoase.

Filtrele produse de ROMCARBON S.A. sunt certificate de catre AFER si RAR.

Panourile XPS utilizate pentru izolarea pardoselilor au omologare tehnica, in scopul de a fi utilizate în domeniul constructiilor.

Materialele de protectie a sunt evaluate si certificate in conformitate cu directivele UE, in ceea ce priveste echipamentul individual de protectie, in ceea ce priveste cerintele de securitate ale acestor echipamente si conditiile pentru introducerea lor pe piata. Aceste produse sunt certificate de catre Institutul National de Cercetare si Dezvoltare de securitate a muncii (INCDPM) - "Alexandru Darabont" si, de asemenea, de catre Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru siguranta in mina si protectia la explozie (INSEMEX).

Carbunele activ produs in interiorul fabricii ROMCARBON S.A. este atestat pentru contactul alimentar, in conformitate cu testul analizei raportului de BI 3414/05.11.2005.

 
SC Romcarbon SA
Adresa: Str. Transilvaniei, nr. 132, cod 120012, Buzau


  Romcarbon-sa
  Masca cu vizor panoramic cod P1240 - Masca integrala, conform EN 136/2004, clasa 3 de protectie. Este formata din fata de masca exterioara, masca interioara, bloc fonic si ...
  Romcarbon-sa
  Saci antipicurare - Sunt destinati ambalarii si transportului legumelor cu continut ridicat de apa, precum castravetii, au un tratament special pentru ...
  Romcarbon-sa
  Folie transparenta pentru germinatia plantelor - Este similara dimensional cu folia de mulcire dar are o transparenta foarte buna, lasa razele solare sa patrunda catre solul insamantat, ...
  Romcarbon-sa
  Folie pentru solarii - Poate avea o durata de viata de 1 sezon sau 2 sezoane in functie de tratamentul UV aplicat in reteta de fabricatie si inscris ca si marcaj ...
  Romcarbon-sa
  Carbune activ granulat - Aspectul si proprietatile carbunelui activ variaza in raport cu: aplicatiile carbunelui, procedeul de fabricatie si materia prima ...
  Romcarbon-sa
  Saci si huse pentru fructe - Sunt destinati ambalarii si transportului fructelor (struguri, prune etc), in varianta transparenta sau colorata. Sacii pentru ...
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Contacteaza compania Romcarbon SA

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Romcarbon SA

 • 0238 711 155

 • 0238 710 697

 • office@romcarbon.com

 • Str. Transilvaniei, nr. 132 , Buzau, Buzau