Direct la continutul paginii »

Regent SRLRegent S.R.L. este o firma cu capital integral romanesc fondata in anul 1997. Inca de la inceput firma noastra a avut o prezenta energica si profesionista pe piata armaturilor industriale din Romania. Va punem la dispozitie toata gama de armaturi industriale si hidranti subterani. Putem asigura transportul produselor oriunde in tara, cat si consultanta tehnica pentru implementarea solutiilor oferite de noi.

La solicitarea beneficiarului, societatea noastra asigura o intreaga gama de accesorii, respectiv flanse si organe de asamblare (suruburi, prezoane, piulite) necesare montarii oricarui tip de robinet industrial.

Cei doi piloni ai activitatii noastre au fost promptitudinea si calitatea, iar flexibilitatea in sistemul de plata au facut mereu ca ofertele noastre sa fie greu de refuzat. Am construit in timp relatii de afaceri solide, facand din clienti parteneri si din parteneri avocati ai cauzei noastre. In acelasi timp implementam o viziune a unor servicii profesionale care sa se constituie intr-un plus de valoare afacerii dumneavoastra.

Obiectivul nostru principal este calitatea si prin aceasta, satisfactia clientului.
Contactati-ne si va veti convinge!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Regent SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Regent SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Regent SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.