Direct la continutul paginii »

Redoxim SRLREDOXIM S.R.L. are relatii de colaborare atat cu firmele producătoare interne (OLTCHIM S.A. Rm. Vâlcea, Sinteza S.A. Oradea, Chimcomplex S.A. Brozesti, C.I.G. S.A. Campia Turzii), cat şi cu companii internationale (BAYER CROPSCIENCE, SYNGENTA AGRO, MONSANTO EUROPE S.A., DOW AGROSCIENCES, SUMMIT AGRO, CHEMTURA AGRO, DU PONT, MAKHTESHIM AGAN MAROM, OXON, NUFARM GmbH, AGROS S.A. ). Incepand cu anul 1994, produsele ambalate de catre REDOXIM S.R.L. sunt vândute în toate regiunile ţării.


Obiectivul companiei este furnizarea de produse şi servicii de calitate celor din sectorul agricol şi în special micilor producători din agricultură. Forma de proprietate este proprietatea privată.Compania noastra este certificata ISO 9001 incepand cu anul 2004 si este in curs de obtinere a certificatului ISO 14001.

Firma s-a situat în anii 2002 2003, 2004 si 2005 pe primul loc in Topul national al firmelor private pentru domeniul sau de activitate. In Topul Judetean al Intreprinderilor Mijlocii, firma s-a situat pe locul 5 in anul 2003, pe locul 3 in anii 2004 si 2005.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Redoxim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro

...

29.750