Direct la continutul paginii »

R.c.a. Retele De Comunicatii Avansate SRLRCA este una dintre cele mai puternice si competente companii care activeaza pe piata romaneasca a serviciilor profesionale oferite operatorilor publici si privati de telecomunicatii.

Planurile de infiintare a companiei au fost conturate in 1998. Este momentul in care piata de telecomunicatii din Romania cunoaste o crestere importanta.

Datorita dezvoltarii operatorilor de telefonie mobila GSM, segmentul de piata de servicii adresate acestora a luat o tot mai mare amploare.

Fondatorii RCA au incercat sa raspunda noilor cereri si provocari din domeniu prin dezvoltarea serviciilor de implementare, comisionare si integrare a elementelor de retea de telefonie folosind standarde de comunicatii diferite (GSM, UMTS, CDMA), adresate operatorilor de profil din Romania.

RCA isi sustine si isi incurajeaza oamenii de valoare , iar echipa noastra este oricand deschisa spre recrutarea de personal cu experienta si aptitudinile necesare cererilor noastre de natura tehnica si morala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale R.c.a. Retele De Comunicatii Avansate SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre R.c.a. Retele De Comunicatii Avansate SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii R.c.a. Retele De Comunicatii Avansate SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.587