Direct la continutul paginii »

Promed SRLMisiunea ProMED este de a oferi solutii medicale complete pentru imbunatatirea si mentinerea starii de sanatate a fiecarei persoane care apeleaza la serviciile noastre.

Prin calitatea serviciilor medicale oferite , ProMED isi propune sa se impuna pe piata in domeniu, pentru a deveni un punct de referinta in activitatea medicala pe plan local si regional.

Policlinica PROMED Slatina este o societate cu capital exclusiv privat, asociat unic dr. Traistaru Victor Savin, presteaza servicii medicale in regim ambulatoriu de specialitate.

Infiintata in 15.03.2001 cu scopul de a oferi servicii medicale de inalta calitate, Promed s-a dezvoltat an de an, diversificandu-si activitatea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Promed SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Promed SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Promed SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.612