Direct la continutul paginii »

Profiline - Accesorii pardoseli si AcoperitoriProfiline este marca din portofoliul Perpetuum dedicata in principal accesoriilor pentru pardoseli, adica plintelor si profilelor. Este linia profesionista care urmareste Perfectiunea in detalii, atat in ceea ce priveste produsele si serviciile oferite, cat si amenajarile interioare.

Avand o experienta de peste 15 ani in distributie, Profiline se focalizeaza din anul 2003 pe crearea unui portofoliu de accesorii pentru pardoseli care sa intampine nevoile clientilor sai. Calitatea produselor si serviciilor este atent urmarita si mentinuta la standarde inalte. Pentru a fi partenerul de incredere de care au nevoie clientii, echipa Profiline cauta permanent sa imbunatateasca oferta, raportul calitate-pret, asigurand in acelasi timp stabilitatea si constanta colectiei.

Gama de accesorii pentru pardoseli Profiline acopera toate categoriile de baza din domeniu: produse pentru finisarea diferitelor tipuri de pardoseli, pentru protectia treptelor si a muchiilor peretilor. Gasiti in gama noastra sortimentala solutii pentru situatii previzibile si imprevizibile, solutii elegante pentru o finisare nu doar estetica, ci si foarte practica. Nu va ramane decat sa alegeti produsul perfect pentru criteriile prestabilite de dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Profiline - Accesorii pardoseli si Acoperitori se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Profiline - Accesorii pardoseli si Acoperitori in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Profiline - Accesorii pardoseli si Acoperitori, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Profiline - Accesorii pardoseli si Acoperitori


32.877