Direct la continutul paginii »

Prodis Est SRLOrientarea catre piata, inovarea si dinamicitatea, imbinate cu noi cunostinte si abilitate la cel mai inalt grad sunt ingredientele de baza pentru a asigura satisfactia consumatorului.

Prodis Est a inceput activitatea pe piata constructoare de subansamble în 2005. Compania numara aproape o suta de persoane dedicate - sudori, lacatusi mecanici si personal managerial.

PRODIS EST detine trei certificate de calitate: ISO 9001:2000 privind calitatea managementului eliberat de Lloyd’s Register Quality Assurance, ISO 3834-2 si EN 15085-2 privind calitatea sudurii, atestate ce ne ridica in topul celor mai performanti producatori la nivel international.

Calitatea ireprosabila a materiilor prime utilizate, provenind de la producatori europeni renumiti, cat si utilajele moderne utilizate, garanteaza calitatea produselor noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prodis Est SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Prodis Est SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prodis Est SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.504