Direct la continutul paginii »

Piscine Iasi

facem piscine in iasi!

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

48.374

AUGUSTINIAN PISCINE este o companie cu capital integral romanesc.

Montam, instalam si  asiguram service/ intretinere pentru piscine iasi, saune iasi. Furnizorii cu care colaboram sunt brand-uri consacrate si de prestigiu in industria accesoriilor si echipamentelor pentru piscine, saune si solarii. Calitatea este foarte importanta pentru noi deoarece asigura satisfactia clientilor nostri.

Realizam piscine in iasi, piscine exterioare iasi, piscine prefabricate iasi, piscine diin beton iasi, piscine interioare iasi, piscine din beton iasi, piscine fibra de sticla iasi, piscine iasi, piscine interioare din beton iasi, piscine iasi.
 
Asiguram intretinere piscine iasi, mentenanta instalatii piscine iasi, chimicale pentru piscine iasi, piscine iasi.


Produsele si serviciile noastre au ca scop oferirea clientului de solutii pentru confortul, relaxarea si siguranta in propria casa. Piscina, sauna, SPA-ul, solarul, video interfonul sunt produsele de lux menite sa aduca aceste beneficii.

Colaborarea cu AUGUSTINIAN va aduce solutiile personalizate pentru nevoile dumneavoastra plecand de la amplasament, dimensionare instalatii/ constructie si terminand cu accesorii, dotari optionale.

 • Piscine construite din beton sau prefabricate
 • Pavaj perimetral pentru piscine
 • Scari si ecipamente de iluminat pentru piscine
 • Sisteme de hidromasaj
 • Jocuri de apa si mini cascade
 • Trambuline si tobogane
 • Sisteme pentru dedurizarea apei (anti-calcar)
 • Consumabile piscine, substante pentru tratarea apei din piscine (chimicale)

In domeniul saunelor/ cabinelor de sauna asiguram montajul si instalarea de saune din panouri de lemn. Produse de calitate superioara. Modele cu forma si marime variabila. Finisaje suplimentare, usa din sticla, cromoterapie.
Pentru saunele deja date in folosinta putem asigura service, intretinere tehnica precum si piese de schimb.

Instalam si asiguram service pentru solarii private sau profesionale. In functie de frecventa de utilizare, trafic si necesitati de putere oferim o gama variata de modele de solarii. Culori, optiuni suplimentare, marimi, pozitionare verticala sau orizontala, intr-un singur cuvant flexibilitate.

Fie ca esti acasa sau intr-un centru de recreere si intretinere solariile noastre iti ofera confortul si bronzul de care ai nevoie.

Va invitam sa ne contactati pentru informatii, intrebari sau doar consultanta. Stim ca este o decizie importanta si suntem alaturi de dumneavoastra de la idee pana la punerea in functiune.

Beneficiind de avantajele produselor serviciilor oferite de AUGUSTINIAN veti fi foarte multumiti.

Suntem siguri de asta!


  Piscine-iasi
  piscine iasi - Realizam piscine in iasi, piscine exterioare iasi, piscine prefabricate iasi, piscine diin beton iasi, piscine interioare iasi, piscine ...
  Piscine-iasi
  piscine beton iasi - Realizam piscine in iasi, piscine exterioare iasi, piscine prefabricate iasi, piscine diin beton iasi, piscine interioare iasi, piscine din ...
  1. 2

Contacteaza compania Piscine Iasi

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Piscine Iasi