Direct la continutul paginii »

Music Management SRLgenţia MUSIC MANAGEMENT mai răspunde unei provocări, şi anume, aceea de a oferi servicii de entertainment unice pe piaţa românească. Astfel, oferim companiilor servicii specializate pentru organizarea de evenimente artistice şi promovare.

Agenţia MUSIC MANAGEMENT a fost creată în 2004, în scopul de a impresaria diverşi cântăreţi din România, pentru a se ocupa de A la Z de cariera acestora.

MUSIC MANAGEMENT este formată dintr-o echipă de manageri, persoane deja cunoscute în industria muzicală românească pentru experienţa şi rezultatele lor în showbiz, în domeniul artistic, marketing şi vânzări, în PR şi în mass-media (atât în presa scrisă, cât şi în radio şi televiziune).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Music Management SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Music Management SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Music Management SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.255