Direct la continutul paginii »

Multiplan Electronics SRL

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

Mures,

judeţul

MS

30.606

Firma Multiplan Electronics a luat fiinta in noiembrie 1994. Principiile de functionare ale firmei au ramas neschimbate de la inceputuri: calitate, preturi accesibile, service prompt. Azi Multiplan Electronics este unul dintre cei mai importanti distribuitori de tehnica de calcul din Romania. In prezent firma are peste 50 de angajati si 3 magazine de desfacere in Tg. Mures, Bucuresti si Iasi.

In anul 2004 firma Multiplan Electronics SRL a fost certificata ISO 9001 iar in 2005 am obtinut certificarea ISO 14001. Activitatea principala a firmei se desfasoara intr-un spatiu modern pe o suprafata de 1300mp dotat cu mijloacele cele mai moderne, cu un personal bine calificat cu experienta vasta in domeniu.

Ce deosebeste produsele oferite de Multiplan Electronics de produsele oferite de alte firme prezente pe aceasta piata ?

 • In primul rand calitatea productiei: toate produsele sunt testate, curatate si ambalate conform unor criterii foarte severe, urmarind proceduri documentate, compatibile ISO 9001. Produsul rezultat functioneaza si arata impecabil.

Multiplan Electronics este singura firma din Romania care livreaza tehnica de calcul reconditionata si mentine un sistem de management al calitatii certificat conform standardului ISO 9001:2000.

 • In al doilea rând calitatea distributiei: masinile firmei realizeaza, gratuit, saptamânal distributia echipamentelor pe toata suprafata tarii.
 • In al treilea rând calitatea service-ului: echipamentele ce necesita interventii in perioada de garantie sau postgarantie sunt reparate sau schimbate prompt.


Din decembrie 2002 Multiplan Electronics este distribuitorul unic al produselor consumabile compatibile PrintStar pe teritoriul României. Din septembrie 2005 Multiplan Electronics este distribuitorul unic al surselor neintreruptibile marca EFFEKTA (made in Germany) pe teritoriul României.


SC Multiplan Electronics SRL
Strada Calarasilor 50, Targu Mures, MuresFirma Multiplan Electronics SRL, nu are momentan produse publicate pe site. Adaugarea de produse in catalogul de afaceri e-oferta.ro este gratuita si dureaza doar cateva minute.

Contacteaza compania Multiplan Electronics SRL

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Multiplan Electronics SRL

 • 0729499772

 • sales@multiplan.ro

 • Muresului, Nr.17 , Targu Mures, Mures