Direct la continutul paginii »

Mineral Exchim SRLAcest fapt este demonstrat si de numarul si tipul de clienti cu care se lucreaza in momentul de fata,satisfactia acestora concretizandu-se in contractele pe care compania le are cu beneficiari importanti cat si in recomandarile pe care produsele fabricate de firma noastra le are de la cativa clienti ce au folosit cu succes produsele noastre in lucrari importante si de anvergura.


De la inceputul activitati sale ,anul 1999 , si pana in prezent compania noastra si-a construit o imagine de marca de calitate ,rivalizand din acest punct de vedere cu cele mai cunoscute produse din domeniu.


Termosistem de fatada SUPERKOLL Termosistemul de suprafata SUPERKOLL este un sistem de termoizolatie ideal pentru obtinerea unui confort termic optic, dar si pentru reducerea costurilor pentru energie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mineral Exchim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mineral Exchim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mineral Exchim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.194