Direct la continutul paginii »

Magic Water Park SRLAtunci când căldura din oraş devine insuportabilă, iar adrenalina îţi cere să evadezi, singura opţiune este parcul acvatic Waterpark.

Waterpark este principalul punct de atracţie al verii pentru Bucureşti, dar atrage vizitatori şi din judeţele apropiate. Distracţia este garantată de numărul mare de vizitatori pe sezon – 250 000 de persoane care ne-au vizitat şi au decis să se întoarcă.

Aici poţi să aluneci prin cele 27 de tobogane, să te relaxezi în cele 9 piscine sau să prinzi bronzul pe care ţi-l doreşti. Din acest an, ai un motiv în plus să vii la Waterpark, îţi vei consuma energia jucând fotbal şi volei pe nisip.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Magic Water Park SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Magic Water Park SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Magic Water Park SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.541