Direct la continutul paginii »

Livisty SRLCalitatea produselor este garantata atat de profesionalismul angajatilor nostri cat si de catre furnizori precum Egger, Kronospan, Thermopal,Falco pentru placile de PAL melaminat si BLUM Austria pentru accesoriile de mobilier.

Proiectarea mobilierului este executata de personal de specialitate si este gratuita  .

De mai bine de 15 ani firma noastra executa mobilier personalizat din PAL melaminat,de o calitate deosebita, produce si comercializeaza o gama larga de produse de mobilier personalizat, la comanda, pentru dotarea apartamentelor, a sediilor de firma, a bancilor, magazinelor, hotelurilor, etc.

SC.P.C.C.S.I.E. LIVISTY  SRL are sediul in BUCURESTI si a fost infiintata in 1993.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Livisty SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Livisty SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Livisty SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.