Direct la continutul paginii »

Lecosan Conf SRLLECOSAN CONF nu reprezintă doar o societate, ci un colectiv entuziast, pasionat de munca sa, perseverent, responsabil si prompt, un colectiv ce evoluează continuu, dezvoltandu-se concordant cu mediu în care își desfășoară activitatea. 

Obiectul de activitate al societătții este reprezentat de  fabricarea în sistem lohn a unor articole vestimentare şi lenjerie din bumbac 100% sau tricoturi ce au în compoziţie lycra, cod CAEN 1413.

Dispunem de o experienţă vastă, dezvoltată pe parcursul celor 10 ani de activitate, timp în care am ştiut să ne păstrăm partenerii prin oferirea unei calităti exemplare a produselor realizate si să ne diversificăm nomenclatorul de fabricatie, asadar, să excelăm pe plan calitativ si cantitativ.

Producator confectii imbracaminte de orice fel,  punctele noastre forte sunt flexibilitatea, diversitatea si noul. Din anul 2002, specializată exclusiv pe fabricarea articolelor de imbracaminte, azi se poate afirma că putem realiza orice fel de cerinta in acest domeniu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lecosan Conf SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Lecosan Conf SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lecosan Conf SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.221