Direct la continutul paginii »

Latino Time SRLScoala de dans “LATINO TIME" situata in zona MOSILOR-EMINESCU ofera doritorilor lectii private de dans, lectii de grup pentru adulti si copii, indiferent de nivelul de performanta la care cursantii se afla la inceputul lectiilor:

Incepatori,
Intermediari,
Semi-Intermediari,
Avansati sau Coregrafie.


Stilurile de dans pe care Scoala LATINO TIME le detine in portofoliu sunt extrem de diversificate si acopera gama dansurilor latino, de club, clasice si populare.

Tango-ul este o experienta personala traita in cuplu pe ringul de dans de catre impatimitii ritmurilor clasice. Aparut in urma cu un secol la Buenos Aires, Argentina, acest stil de dans a prins aripi la Paris inca de la inceputul secolului trecut.

Ajuns in saloanele de dans din Franta, Tango-ul a fost considerat initial un dans de societate, fiind mai tarziu introdus in programele de dans sportiv.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Latino Time SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Latino Time SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Latino Time SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.012