Direct la continutul paginii »

Lampero Grup S.R.L.SC LAMPERO GRUP SRL Bucuresti este reprezentanta unica a unui grup de firme suedeze de renume: Tomra (Orwak, Presona, Morinders) Firec, Intra.

Orwak AB este un lider mondial in ceea ce priveste solutiile de compactare si balotare pentru deseuri solide, direct la sursa. Compania dezvolta, produce si comercializeaza o gama larga de compactoare si sisteme de balotare pentru materiale reciclabile care fac activitatea de administrare a deseurilor mai profitabila. In acest domeniu, tehnologia de neegalat a companiei Orwak, experienta si suportul tehnic fac toata diferenta. Cand devii partener Orwak, beneficiezi de experienta vasta pe care a acumulat-o in ultimii 40 de ani.

Presona AB este lider mondial in producerea preselor de balotat industriale complet automate pentru materiale reciclabile cum ar fi: hartie, material plastic, deseuri menajere, etc. Gama de produse include sisteme complete de transport pneumatic pentru industria tipografica si fabrici de hartie. Presona produce si linii de sortare cu capacitate de 300.000 tone de deseuri anual.

Firec Suedia produce o gama variata de granulatoare de cabluri de diverse dimensiuni incluzand: taierea, maruntirea si separarea invelisului plastic de conductorul de cupru si aluminiu, rezultatul fiind granule de material stocate in recipienti separati.

AB Morinders Värkstäder
dezvolta si produce prese de brichetare Brickman, livrate clientilor din domeniul comertului en detail, industriile producatoare, fabrici de bere, etc. Pietele unde Morinders este prezenta include diferite tari din Europa si Asia.

Intra Suedia este producator de utilaje de manevrat si manipulat marfurile. Intra are o gama larga de produse in domeniul administrarii materialelor in cadrul depozitelor, in industrie si transporturi, utilaje pentru ridicat si stivuit marfurile.

Prin intermediul partenerilor sai din Suedia, Lampero Grup Srl Bucuresti va ofera produse de cea mai buna calitate, va ofera promtitudine in gasirea solutiei potrivita pentru dumnevoastra si o gama larga de servicii post comparare.
Aveti la dispozitie pagina noastra pe internet lampero.ro pentru mai multe amanunte va rugam sa o accesati.

Echipa Lampero Grup

Printre clientii nostri se numera:

McDonalds
Scania
WTC
Heidi
Colgate
Macromex
Niro
Bucur Obor
Vrancart
Angst
Crisco
Ion Mos
Honeywell
Antilopa
Zentiva
Croco
Deutek Düfa
Proconfort
Remat Valcea
Remat arge?
Artima
Some? Dej
Feper
Elit Cujir
Purolite
Sano vita
Scandia Rom
Autovit
Excellent
Editura adevarul
Domino
Alcoa fujikura
Superfood company
Saint gobain isover
Köber
Nubiola Rom
Maxoll
Mujika Gumma
Victoria Int. (Orange)
Briomedia
Hidrocent. Arge?
Nova Tim
Ser comfContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lampero Grup S.R.L. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro

...

39.852Produse

    1. 2

Site-uri web