Direct la continutul paginii »

Istrate Com SRLSC ISTRATE COM SRL este o societate cu raspundere limitata cu capital romanesc, in totalitate privat fiind infintata in anul 1998.

Firma are ca obiecte de activitate transportul intern si internaţional de marfa, logistică, antrepozitare, distribuţie, atât cu camioane proprii, cât şi cu camioane subînchiriate.

De asemenea firma beneficiaza si de aproximativ 6000 mp, pe care se afla garajul, atelierul propriu de reparatii si depozit pentru marfa, ceea ce confera un mare avantaj in vederea fluidizarii operatiunilor de transport marfa.

Incepand cu anul 2002 a luat fiinta si Casa de Expeditii, cu scopul bine determinat de a consolida pozitia firmei pe piata Transportatorilor Internationali de Marfa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Istrate Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Istrate Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Istrate Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.017