Direct la continutul paginii »

Iron Design SRLIron Design - firma specializata in decoratiuni din fier forjat: porti, garduri, scari metalice, balustrade, balcoane, copertine. Executam modele unicat si de serie mica. Veti beneficia de sprijinul si consultanta noastra, incepand cu proiectarea si pana la montarea si receptia finala a lucrarii. Finisarea lucrarii: grunduirea, vopsirea, aplicarea patinei se face exclusiv cu produse germane WS-Plast, lider mondial in domeniu.

Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. 

Experienta noastra de peste 10 ani in acest domeniu, calitatea lucrarilor si multumirea clientilor ne-au adus lucrari atat in toata tara, cat si peste hotarele ei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Iron Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Iron Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Iron Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Iron Design SRL


32.646Anunturi