Direct la continutul paginii »

Interpets International

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

Bucuresti,

judeţul

B

32.790

Daca doriti sa cumparati un caine de rasa, Interpet's International va asigura servicii profesionale, de cea mai buna calitate, privind achizitionarea unui catel de rasa, sanatos, din monta controlata, testat fizic si psihic.

Specialistii nostri va ofera consultanta, incepand de la alegerea unui pui, pana la cresterea, alimentatia si intretinerea acestuia.

Garantiile oferite, 100% ca rasa si ca sanatate, cu returnarea contravalorii, gratuitatile, vorbesc de la sine despre calitatea serviciilor oferite.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati via email sau pagina de web: http://www.vanzaricaini.com.

 

Va multumim pentru interes!


  Interpets-international
  Dog Argentinian de vanzare - Dog Argentinian de vanzare. Masculi si femele la 7-10 saptamani, cu sau fara pedigree – din parinti cu pedigree.
  Interpets-international
  Bullmastiff de vanzare - Bullmastiff de vanzare. Masculi si femele la 7-10 saptamani, cu sau fara pedigree – din parinti cu pedigree. Cateii ...
  Interpets-international
  Shiba-Inu de vanzare - Shiba-Inu de vanzare. Masculi si femele la 7-10 saptamani, cu sau fara pedigree – din parinti cu pedigree. Cateii ...
  Interpets-international
  Ciobanesc de Berna de vanzare - Ciobanesc de Berna de vanzare. Masculi si femele la 7-10 saptamani, cu sau fara pedigree – din parinti cu pedigree.
  Interpets-international
  Terrier Tibetan de vanzare - Terrier Tibetan de vanzare. Masculi si femele la 7-10 saptamani, cu sau fara pedigree – din parinti cu pedigree.
  Interpets-international
  Basset Hound de vanzare - Basset Hound de vanzare. Masculi si femele la 7-10 saptamani, cu sau fara pedigree – din parinti cu pedigree.
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Contacteaza compania Interpets International

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Interpets International