Direct la continutul paginii »

Instrumade SRL„Muzikia”, marcă înregistrată, s-a lansat pe piaţa românească în anul 2004 şi are ca obiect de activitate importul, distribuţia şi comercializarea de instrumente muzicale.

Mărcile de a căror distribuţie la nivel naţional ne ocupăm sunt D’addario, Epiphone, Hohner, Hughes & Kettner ,Tech 21, PlanetWaves ,Rico ,Vintage ,Orla, Thomastik , LTD, VicFirth, Selmer, Vandoren, Adams, Bespeco, Brodmann, dintre care cateva sunt în exclusivitate..In magzinul nostru puteti gasi in acelasi timp marcile Yamaha, Boss, Fender, Digitech, RCF etc.,branduri pe care le reprezentam in aceasta zona a tarii.

„Muzikia” rămâne în ciuda concurenţei lider pe piaţa sa. Printre realizările noastre amintim doar colaborarea permanentă şi de succes cu instituţiile de specialitate precum opera, filarmonica şi instituţiile de învăţământ de profil din Timişoara şi nu doar.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Instrumade SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Instrumade SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Instrumade SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.807