Direct la continutul paginii »

Ideal Decor SRLMobila la comanda realizata de Ideal Decor nu se incadreaza in categoria produselor de masa, ci este o mobila facuta exclusiv pentru clientul nostru.

Am promovat intotdeauna calitatea, iar produsele noastre unicat sunt realizate in deplina armonie cu spatiul construit si cu exigentele clientilor.

Infiintata de un colectiv de oameni tineri, specialisti in executia mobilierului si in amenajari interioare, Ideal Decor se numara printre cei mai cunoscuti producatori de mobilia la comanda din Timisoara.

De obicei exclusivitatea costa, dar nu si la noi:"Qualität zum gunstigen Preise!" spun germanii si la fel lucram si noi: "Calitate la un pret avantajos!".Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ideal Decor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ideal Decor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ideal Decor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.