Direct la continutul paginii »

Huben SRL



In anul 2000 o calatorie in Europa era conditionata de vize si emotii la trecerea fiecarui punct de frontiera european pentru fiecare roman. Noi, SC Huben SRL, in 2000 am inceput sa oferim servicii de calitate in transportul de persoane international si am reusit timp de 7 ani sa transportam in siguranta mii de romani in Europa.

Prin seriozitate si cu ajutorul confortului unor autovehicule performante am ajuns una dintre cele mai cunoscute firme de transport din Cluj-Napoca. Parcul auto de care dispunem este in continua dezvoltare si cuprinde autovehicule ce asigura un nivel ridicat de siguranta si confort conform normelor europene.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Huben SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Huben SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Huben SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.