Direct la continutul paginii »

Habitat Proiect SAConfiguratia spatiilor incepe de la 20 mp, 30 mp, 40 mp, 60 mp, 80 mp, 100 mp, 120 mp, 160 mp si 380 mp.
Perioada inchirierii este de la un an pana la 5 ani cu posibilitatea prelungirii contractului.
Pentu fiecare spatiu exista posibilitatea negocierii pretului in functie de suprafata dorita. Pretul scade in functie de marimea suprafetei si de nivelul la care se afla spatiul.

Este situat in zona Copou, zona rezidentiala, cu acces direct la 3 artere principale: Pacurari, Independentei si Gara ca si la cele mai importante institutii ale municipiului Iasi.

Mediu de afaceri ambiental, cu o arie construita de peste 8000 mp, 4 nivele de birouri si peste 50 locuri de parcare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Habitat Proiect SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Habitat Proiect SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Habitat Proiect SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.586