Direct la continutul paginii »

Gamabell Exim SRL



Reteaua Meli Melo - Paris este numarul 1 pe piata romaneasca in domeniul comercializarii bijuteriilor si accesoriilor fantezie. Cuprinzand 35 de magazine in prezent, reteaua se afla intr-o continua expansiune.

Bijuteriile si accesoriile fantezie Meli Melo - Paris se remarca in primul rand prin designul deosebit si printr-o varietate mare de modele si culori.

Prezentarea produselor Meli Melo se face in doua colectii anuale. Se merge pe sezoane (primavara-vara, toamna-iarna), reflectandu-se tendintele frantuzesti in moda. Astfel produsele sunt si ele adaptate tendintelor specifice celor doua sezoane, ceea ce duce la o permanenta innoire a gamei de produse.

Colectiile Meli Melo - Paris se adreseaza femeii cu spirit tanar, plina de gratie care pretuieste schimbarea



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Gamabell Exim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gamabell Exim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gamabell Exim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.550