Direct la continutul paginii »

Elixir Impex SRLSite-ul de comert on-line WEBFARM este conceput pentru a fi o extensie virtuala a bine cunoscutelor farmacii ELIXIR si OMNIA.

Prin acest site dorim sa extindem serviciile de calitate a acestor farmacii si in acelasi timp facilitarea accesului clientilor nostrii lamedicamente, prin livrarea acestora la domiciliu.

Stimati clienti, prin acest site va putem pune la dispozitie deocamdata doar medicamentele care intra in nomeclator cu titlul de OTC-uri, ceea ce inseamna ca doar o anumita parte din produsele prezente in farmacii va vor fi disponibile. In alta ordine de idei toate comenzile solicitate de dumneavoastra vor fi preluate initial de un farmacist si apoi va vor fi aduse la domiciliu de catre un sofer angajat al firmei noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elixir Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Elixir Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elixir Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Elixir Impex SRL


34.410