Direct la continutul paginii »

Editura Universul Juridic SRLinfiintata in anul 2001, Editura "Universul Juridic" a devenit in 7 ani un actor important al pietei de carte juridica din România.

Pozitia pe care o ocupa in acest moment Editura Universul Juridic pe piata de carte juridica se datoreaza bazelor solide care au fost puse inca de la infiintare: respect si seriozitate in relatiile cu colaboratorii nostri si dorinta de a dezvolta in permanenta editura.

Majoritatea lucrarilor aparute in cadrul Editurii "Universul Juridic" sunt semnate de autori consacrati dintre care ii amintim pe: Francisc Deak, Gheorghe Beleiu, Ion P. Filipescu, Stanciu D. Carpenaru, Octavian Capatana, Costica Bulai, Liviu Pop, Emil Molcut etc. si se adreseaza tuturor categoriilor de cititori: studenti, practicieni, teoreticieni cât si nespecialistilor care doresc sa se familiarizeze cu elementele problematicii specifice stiintelor juridice sau, dupa caz, ale legislatiei si practicii judiciare actuale.

Printre titlurile noastre se regasesc: tratate, cursuri universitare, monografii juridice, acte normative si acte normative adnotate, culegeri de practica judiciara pe materii, structurate pe colectii.

Prin intermediul retelei proprii de distributie si cu ajutorul colaboratorilor, cartile noastre sunt distribuite in peste 200 de librarii si puncte de vânzare din intreaga tara.

Editura noastra detine si o tipografie proprie cu o capacitate de peste 20.000 de exemplare tiparite in exclusivitate sub sigla editurilor "Universul Juridic" sau "Pro Universitaria" (edituri acreditate de catre Consiliul National al Cercetarii stiintifice din invatamântul Superior).


Editura Universul Juridic SRL
Bd. Iuliu Maniu nr. 7, (intrarea se face prin Bd. Vasile Milea) sector 6, BucurestiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Editura Universul Juridic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Editura Universul Juridic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Editura Universul Juridic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Editura Universul Juridic SRL


42.609Produse

    1. 2