Direct la continutul paginii »

Editronic International SRL

Companie recomandata de e-oferta.ro
  • Produse excelente
  • Servicii de exceptie
  • Cele mai bune preturi

Bucuresti,

judeţul

B

37.700

In premiera absoluta pentru Romania, EDITRONIC a avut initiativa si a finalizat procedura - extrem de laborioasa si de costisitoare - privind omologarea unor noi tipuri de tuburi cu raze X, echivalente cu tuburile marca TUR (tipurile DR 124, 125, 150).

Astfel, s-a reusit omologarea tuburilor Roentgen produse de firma Comet (Elvetia) - lider european in materie pina in anul 2002 iar incepind cu anul 2003 s-a finalizat omologarea tuburilor produse de firma I.A.E (Italia) - unicul producator actual din Europa.

Aceste tuburi, cu performante net superioare, sunt printer cele mai convenabile ca raport calitate/pret. Precizam ca pentru toate tipurile de tuburi Roentgen detinem autorizatia C.N.C.A.N., iar in perioada 1996 - 2003 firma noastra a montat peste 100 de tuburi cu raze X in unitati sanitare din aproape toate judetele tarii.


O alta reusita notabila a firmei se refera la amplificatoarele de imagine, care din pacate lipsesc din dotarea multor unitati sanitare. EDITRONIC a reusit adaptarea si autorizarea amplificatorului de imagine cu lant TV produse de firma MEDICOR (Ungaria) pe echipamentele de diagnostic Roentgen tip ELTEX 400 si EDR 750.


Ca urmare a acestor eforturi, firma Editronic International SRL detine la aceasta ora un parc de peste 100 de aparate, vandute direct sau de catre parteneri integratori ca urmare a unor licitatii organizate de Ministerul Sanatatii/Directiile Sanitare Judetene, Ministerul Transporturilor si Ministerul Justitiei sau direct de catre unitatile sanitare, pentru care efectueaza operatiuni de intretinere si service in perioada de garantie si post garantie.

Trebuie mentionat faptul ca firma Editronic International SRL este autorizata de catre C.N.C.A.N. pentru efectuarea lucrarilor de instalare-montare, verificare, intretinere si service, prin Unitatea Nucleara Editronic Service Rx.

Avem incheiate peste 50 de contracte de intretinere/service aparatura radiologica medicala, in sistem abonament si/sau la solicitare, iar tarifele practicate sunt printre cele mai mici de pe piata.SC Editronic International SRL
Intr. Patinoarului nr.7, bl. PM50, sc.1, ap.3 Sect. 3, BucurestiFirma Editronic International SRL, nu are momentan produse publicate pe site. Adaugarea de produse in catalogul de afaceri e-oferta.ro este gratuita si dureaza doar cateva minute.

Contacteaza compania Editronic International SRL

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Editronic International SRL