Direct la continutul paginii »

DKT - Casa de Expeditii SRLDKT - CASA DE EXPEDITII SRL este o companie specializata in transporturi de marfuri atat pe teritoriul Romaniei cat si transport international de marfa in toata Europa. Deasemenea,cu ajutorul unui colectiv specializat,oferim servicii de intermedieri si expeditii rutiere pentru orice tip de marfuri si pentru orice destinatie, pe rute interne sau internationale.

TRANSPORT NATIONAL:

Serviciile noastre constau in preluarea si distribuirea pe intreg teritoriul Romaniei a marfurilor dvs., fie ca este vorba de colete cu greutati si dimensiuni reduse sau medii , fie ca este vorba de incarcaturi de pana la 24T.

TRANSPORT INTERNATIONAL:

Efectuam transporturi internationale de marfa, respectiv camioane complete, camioane de grupaj sau livrari in regim expres – atunci cand livrarea este foarte urgenta.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale DKT - Casa de Expeditii SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre DKT - Casa de Expeditii SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii DKT - Casa de Expeditii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
DKT - Casa de Expeditii SRL


29.385Produse

    1. 2

Site-uri web