Direct la continutul paginii »

Designe Art SRLPrima firma din Romania care foloseste lemnul in forma lui naturala pentru a decora casa si gradina dumneavoastra. Astfel DESIGNE ART lasa natura, prin creatia ei in timp, sa fie principalul designer, rolul jucat de noi fiind de a potrivi armonios, in orice colt al locuintei dumneavoastra ceea ce noi am considerat a fi frumos.

In Romania, Gardenland este inovatorul in crearea mobilierului rustic din lemn rotund, decojit si prelucrat manual.

Fiecare proiect executat de firma noastra este unicat si adaptat locatiei si clientului.

Gardenland amenajeaza: hoteluri, vile, cabane, pensiuni, restaurante, baruri, gradini de vara.


Avand o gama diversa de produse atat pentru interior cat si pentru exterior: cuiere , suporti de flori , rame de oglinzi , corpuri de iluminat, sfesnice , scaune , jilturi, sezlonguri, canapele, banci, balansoare, mobilier de bar, mese de diverse marimi si forme, foisoare si pergole, poduri, balustrade, cabane si case din lemn, etc.

Gardenland isi propune sa aduca in inimile clientilor o mica parte din frumusetea, naturaletea si caldura lemnului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Designe Art SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Designe Art SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Designe Art SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.