Direct la continutul paginii »

Commodo Prestserv SRLTrainingul de FORMATOR organizat de firma COMMODO, este mai degrabă un workshop care vine sa răspundă nevoilor efective cu care se confruntă persoanele care lucrează sau vor să lucreze în instruirea adulţilor. Datorită grupelor relativ mici cu care lucrăm (6-8 persoane) întregul curs se transformă într-un proces de coaching, care îşi propune să crească potenţialul fiecărei persoane care lucrează în instruirea adulţilor.

Indiferent de motivele pentru care alegi sa te certifici ca şi FORMATOR, cursul organizat de COMMODO este cea mai potrivită alegere!

Trainerii noştri, certificaţi de CNFPA, îţi vor asigura bagajul de cunoştinţe dar şi experienţele de bază de care are nevoie fiecare viitor trainer.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Commodo Prestserv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Commodo Prestserv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Commodo Prestserv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.899