Direct la continutul paginii »

Com Electro Service SRLSC Com Electro Service SRL Deva, proiecteaza si implementeaza sisteme de securitate atat pentru obiective de dimensiuni medii si mici (locuinte, magazine, birouri, depozite), cat si pentru obiective de dimensiuni mari si care necesita un inalt grad de securitate (domeniul bancar, domeniul industrial, domeniul militar).

Prin specialistii sai, SC Com Electro Service SRL analizeaza riscurile la care sunt expuse bunurile dumneavoastra oferind consultanta in alegerea celei mai bune si eficiente solutii pentru paza si protectia acestora.

Prin solutiile propuse, urmarim si eficientizarea activitatii in obiectivul dumneavoastra, ceea ce duce la obtinerea de venituri suplimentare pentru dumneavoastra.

Va garantam ca o investitie bine structurata care in aparenta pare a fi foarte costisitoare pentru dumneavoastra, de fapt inseamna o incalculabila `deocamdata` economie prin inlaturarea pierderilor prin furt sau incendii.

Proiectarea si implementarea sistemelor are la baza obtinerea unor solutii complete de securitate, SC Com Electro Service SRL oferind consultanta, analiza de risc, proiectare, instalare pentru o gama larga de servicii. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Com Electro Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Com Electro Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Com Electro Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.