Direct la continutul paginii »

Cargo Trans Solutions SRLCargo Trans Solutions este o companie care opereaza in Romania din 2005 oferind servicii pe piata transporturilor containerizate multimodale interne si internationale.

CTS asigura un pachet de servicii integrate, menite sa fluidizeze fluxurile de marfa si sa ofere clientilor cele mai competitive preturi si servicii de calitate. Desi este o firma tanara, succesul nu s-a lasat asteptat in ciuda concurentei din domeniu, iar volumul vanzarilor a crescut rapid.

CTS este declarant vamal autorizat in portul Constanta. Activitatea de comisionariat vamal este menita sa aduca un plus de valoare pachetului de servicii oferite clientilor nostrii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cargo Trans Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cargo Trans Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cargo Trans Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.888