Direct la continutul paginii »

Bographics SRLBOGraphics ofera servicii de productie si prelucrare grafica. Domeniile principale de activitate sunt: prezentarile arhitecturale, prezentarile de produs, productia de materiale publicitare pentru tipar, fotografia si realizarea de site-uri si aplicatii web.

BOGraphics este o companie tanara, infiintata la inceputul anului 2007.

Cei mai importanti clienti ai nostri sunt: Romstal (companie ce comercializeaza echipamente termice si electrice, obiecte sanitare, materiale ceramice si corpuri de iluminat) si Inconex (companie de constructii in domeniul civil si industrial).

Servicii:

 • PREZENTARI 3D
 • CREATIE PUBLICITARA SI DTP
 • WEB DESIGN
 • FOTOGRAFIE
Dimensiunea companiei nu are relevanta pentru calitatea finala a proiectului. De cele mai multe ori companiile mici sunt cele care ofera cele mai impresionante rezultate. Acestea trebuie insa sa aiba resursele necesare sa execute proiectul.

O companie mare practica in general preturi mari, se bazeaza pe o serie de reguli interne care de multe ori duc la o calitate destul de slaba a rezultatului final sau nu comunica suficient de bine cu clientul. Pe de alta parte, o companie mica poate oferi o atentie sporita proiectelor, implicandu-se la un nivel personal in realizarea acestora. Aici comunicarea cu clientul este esentiala.

 
SC Bographics SRL

Adresa: Dristor 108-110, BucurestiContacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bographics SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bographics SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bographics SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.899Produse

  1. 2