Direct la continutul paginii »

Autoslim SV

Daca te misti concurenta te musca, daca stai pe loc te inghite!

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

33.732

Societatea vine in intampinarea clientilor cu o nevoie de transport mai redusa cum ar fi transportul de bagaje, marfuri, mobila, echipamente sportive, electrocasnice, electronice, biciclete, scutere, motociclete, aprovizionari cu materiale de constructii si/sau renovari, evacuari de moloz, mobila veche, etc.

Va putem oferi preturi foarte avantajoase printr-o colaborare cu dumneavoastra in ceea ce priveste incarcarea/descarcarea bunurilor sau va putem oferi comoditate maxima prin punerea la dispozitie din partea firmei a intregului personal de incarcare/descarcare a obiectelor de transportat.

Dumneavoastra trebuie doar sa ne sunati sau sa completati un formular de comanda pe site, urmand ca impreuna sa stabilim cel mai avantajos tarif pentru nevoile dumneavoastra.

Pretul odata stabilit cu dvs NU se va modifica! Daca apar neconcordante intre ce s-a discutat anterior, soferul are obligatia sa va instiinteze de modificarea pretului inainte de prestarea serviciului. ORICE modificare a tarifului fara o explicatie si consultarea cu dvs in prealabil, daca sunteti sau nu de acord, nu va fii luata in considerare la costul cursei, iar serviciile vor fii prestate GRATUIT, dvs achitand doar ce s-a stabilit anterior telefonic.

Clientii vechi ne recomanda!


  Autoslim-sv
  Transport de bunuri, bagaje, marfa, etc. - Transport cu Dacia Papuc si Mercedes-Benz Sprinter de 3.5t orice aveti nevoie : frigider, masina de spalat, mobila, evacuari moloz la ...
  1. 2

Contacteaza compania Autoslim SV

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

Autoslim SV