Direct la continutul paginii »

Automitric SRLSituata în judetul Suceava, pe frumoasele plaiuri ale Bucovinei, firma SC AUTOMITRIC SRL este una dintre cele mai noi reprezentante ale Concernului Volkswagen în România.

Înfiintata în anul 1991, initial ca un mic atelier de reparatii auto, prin abnegatie si daruire din partea fondatorilor ei , firma s-a dezvoltat an de an ajungând în prezent sa fie cunoscuta mult peste granitele judetului Suceava.

În prezent principalele domenii de activitate constau în prestarea intregii game de servicii în domeniul de reparatii auto, comercializarea de autoturisme noi, comercializarea de piese de schimb si piese din dezmembrari, consumabile si accesorii auto, servicii de închiriere autoturisme.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Automitric SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Automitric SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Automitric SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Automitric SRL


40.571Produse

    1. 2