Direct la continutul paginii »

Autohaus Westcar SRLAutohaus Westcar reprezinta cu succes brandul Ford in judetul Mures de 10 ani de zile.
Va multumim sa ne sunteti alaturi!
Autohaus Westcar ofera un pachet integrat de produse si servicii auto, comercializand intreaga gama de autovehicule si autoutilitare Ford in judetul Mures.

Autohaus Westcar a dezvoltat una din cele mai moderne locatii de vanzare, construita in conformitate cu standardele Ford, incluzand si o unitate service ce ofera o gama completa de servicii post-vanzare. Obiectivele Autohaus Westcar pe termen scurt și mediu sunt consolidarea relației client-marcã -companie, prin derularea unor programe concrete și coerente de loializare și fidelizare a clienților precum și prin fructificarea parteneriatelor strategice încheiate la nivel de rețea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Autohaus Westcar SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Autohaus Westcar SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Autohaus Westcar SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.371