Direct la continutul paginii »

Amircom International SRLExperienta Amircom International S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

In firma Amircom International S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Amircom International S.R.L., a fost fondata in 1992 in Cluj-napoca, judetul Cluj si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Amircom International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Amircom International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Amircom International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.001